Dat gun je een vriendin toch ook?

Home / Dat gun je een vriendin toch ook?

Dat gun je een vriendin toch ook?Dat gun je een vriendin toch ook?

Van een krakende bank wordt iedereen nerveus. 

Moe en nerveus geworden van dagelijks krakende bank, plus de vragen kraakt de bank altijd zo! Ben ik op onderzoek gestart. Direct verbazing ik wist niet dat er zoveel mogelijk was, tot ik met eigen ogen 450 prachtige meubelstoffen van modern tot klassiek van ‘art.’ deco tot designs van strepen bloemen pure luxes betaalbare kwaliteiten.

Waarom! toch de krakende bank niet bij de kraak gezet.

Even als het advies en het voor mij verrichte werk van deze ambachtelijke bankstoffeerder ”altijd net iets beter”die kundig en eigenhandig mijn oude design bank  (bijna bij de kraak gezet) zonder kraak geluid wist om te toveren tot weer een pronkstuk inclusief het vertrouwden eigen zitcomfort iets waar je vele avonden met een goed glas wijn weer van kunt genieten,

Hoe ben ik weer een gelukkige vrouw geworden!

Natuurlijk maakte ik mijn De Bank Stoffeerder mijn complement waar op hij met enige trots antwoorden, je ziet maar weer, bij ons “altijd net iets beter” en dat voor nog geen € 1200. incl stof. Geweldig toch!  Bank of stoel stofferen voor een goede prijs, dit gun ik niet alleen mijn vriendinnen maar u zeker ook.

NU ALLE MERKEN/MODEL 15%KORTING OP STOF/LEER 

Ook belangstelling voor het oplossen van u probleem?

Bezoek ook ons atelier en bekijk ons werk! Direct een keuze maken? Onze ruime sortering meubelstof -leer, ons advies-offerte altijd gratis, en zo geregeld. De Bank Stoffeerder  tel.026-3116308 Vraag direct je prijs.

  Actie prijs B&B Italia bank Solo herstofferen

  Actie prijs Harvink mr blues bank bekleden

  Bank ingezakt? Reparatie mogelijk

  Bank stofferen wilt u minder betalen

  Meubelstoffeerderij vakkundig betaalbaar stofferen

  Back to Top